Egen hemsida

egen hemsidaDags att skaffa en egen hemsida eller uppgradera den du redan har?

Oberoende av hur mycket du vill göra själv, kan vi erbjuda dig de lösningar som just du behöver. Vill du ha hjälp med allt, fixar vi det. Vill du bygga själv, ger vi dig verktygen och de tekniska förutsättningarna.Vill du att vi fixar grunden och du tar över därifrån, gör vi det.

Vi har levererat hemsideslösningar sedan 1997 och vet att varje kunds behov är unika.

Färdig försklassig hemsida snabbt, enkelt och billigt.

fardig hemsidaVi har skapat ett antal grundmallar där vi lagt upp en hemsida i basutförande. Utifrån denna bas skapar vi snabbt och enkelt en hemsida anpassad efter era behov och med en design som passar just er. Ni kan på detta sätt få igång er hemsida snarast möjligt utan att ge avkall på kvalitén och till ett pris som är väldigt fördelaktigt.

Läs mer om färdig hemsida.

Allt i ett för dig som vill slippa alla bekymmer.

allt i ettVill du helt kunna fokusera dig på att göra det du är bäst på och lägga din tid på att utveckla din egen verksamhet i stället för att hålla på och kämpa med hemsidesbyggande, uppgraderingar, epostinställningar, etc. etc?
Då är vår "Allt i ett"-lösning någonting för dig.

Läs mer om "Allt i ett".

e-handel.

ehandelVill du kunna sälja direkt på nätet, bygger vi din e-shop. Vi ser dessutom till att den fungerar även framåt med nya webbläsare etc.

Skräddarsytt från grunden eller baserat på något av de CMS som finns. Behöver du betallösningar hjälper vi dig med allt från en snabb och enkel PayPal-koppling till avancerade lösningar med alla betalsätt.

Läs mer om e-handelslösningar.

Skräddarsytt helt utifrån vad just du behöver.

skraddarsyttFinns det ingen färdig grundversion som passar, eller har ni andra behov såsom integrering med andra system eller databaser etc så skapar vi hemsidan helt skräddarsytt efter era behov. Kanske med ett CMS (t. ex. WordPress, Joomla, Magento, OpenCart) som bas, kanske helt från grunden. Allt beroende på vad ni behöver.

Om du behöver ett par enkla sidor eller en avancerad databaslösning med tusentals sidor kan vi hjälpa dig. Vi har skapat alla möjliga sorters hemsidor sedan vi startade 1997.

Läs mer om skräddarsytt.

Vill du bygga själv och bara behöver tillgång till verktygen?

php_cmsVill du bygga din hemsida själv, ger vi dig de verktyg och tekniska förutsättningar du behöver. Vill du använda ett Content Management System (CMS) som t.ex. Joomla, WordPress, Drupal, Typo3, OpenCart, VirtueMart, WooCommerce, eller liknande? Vill du bygga helt från grunden? Vill du använda mySQL eller postgreSQL databaser? Vill du använda PHP, Perl, Python?

Vi ser till att du får ett paket som innehåller just de delar du behöver.

Läs mer om att bygga själv.

 

Förutom våra egna duktiga medarbetare har vi tillgång till ett stort antal duktiga designers, skribenter, fotografer, filmare och tekniska specialister som vi samarbetat länge med.

Kontakta oss på info@odibo.se eller ring oss på 0485-66 29 95 för mer information.

Här nedan är en handfull exempel på hemsidor vi skapat.

Vill du se fler exempel, hittar du ett 50-tal till via denna länk >>.

Denna sida använder cookies för att vissa funktioner såsom inloggning, varukorg, etc ska fungera fullt ut.