Skip to main content

Om oss

Då vi startade vår webbhotell-verksamhet 1997 hade vi som vision att ge våra kunder en bättre totalprodukt än våra konkurrenter.

Med andra ord, mer för pengarna.

Vi har fortsatt att ha detta som vårt mål, år efter år, och beviset på att det fungerar är att vi efter drygt 2 decennier fortfarande är en av de mest framgångsrika inom vårt segment i hela Skandinavien.

Kvalitet lönar sig. Våra kunder vill kunna få svar på sina frågor över telefon eller per e-post då de behöver svar. Våra kunder vill känna trygghet i att de servrar deras hemsidor och e-post ligger på är säkra och stabila. Våra kunder vill veta att de har att göra med en seriös leverantör som inte försvinner om några månader utan finns kvar även nästa år, och nästa, och nästa ...

Vi har under drygt 2 decennier levererat webbhotell och domännamnstjänster till ett stort antal kunder i Skandinavien. Våra kunder stannar kvar hos oss år efter år. Vi stannar kvar hos dem, år efter år.

Idag levererar vi allt som behövs för en framgångsrik närvaro på internet, oavsett om kunden är en privatperson eller ett stort företag. Domännamnsregistrering i många olika tld, webbhotell, CMS, ehandel, blog, dns-tjänster, koppling, e-post, sökmotoroptimering och positionering, design, programmeringstjänster, etc, etc. Kunden kan hos oss köpa en enstaka tjänst/produkt, en grupp av tjänster eller allt i ett allt efter behov.

Antalet kunder vi hjälpt under dessa år är många.
Vi har alltid sett varje kund som unik, med egna unika krav. Det är helt klart en av våra framgångsfaktorer, så det kommer vi att fortsätta med.

På odibo har vi en dedikerad personal som tycker om att hjälpa kunderna med att lösa deras problem. Det är nog därför även personalen stannar kvar år efter år.

Välkommen som kund hos oss!

Sök ledigt domännamn: