Koppling / Forwarder

icon koppling storKoppling, forwarder, vidarekoppling, skicka vidare, vidarebefordra hemsida, vidarebefordra mail, alias, emailkoppling, email forwarding, eftersändning, etc etc. Kärt barn har många namn och det har verkligen denna tjänst fått.

Det handlar dock primärt om att man vill att det skall komma upp en befintlig webbsida då man anger ett domännamn eller att man vill skicka e-post vidare till en annan e-postlåda.

  • Har du redan utrymme på en server någon annanstans? Kanske hos telia, passagen, glocalnet, tele2 eller hos annan internetleverantör.
  • Har du en blogg som du vill ha ett eget domännamn till, kanske hos blogger, wordpress, blogg.se, eller på annat håll?
  • Har du en hemsida, men vill koppla flera olika namn till den. Kanske till olika delar av hemsidan men du kan inte göra det via DNS?

För dig som som vill koppla ett eller flera namn till en hemsida/blogg någonstans har vi skapat denna tjänst. Du kan även vidareskicka e-postadresser till befintliga andra e-postadresser (även till gmail, hotmail etc).

Om du exempelvis har adressen www2.internetleverantorenxx.se/~3870932/handboll/index.htm kan du med denna tjänst ha domänen handboll.com kopplat till den adressen.
Besökaren anger bara www.handboll.com som adress och ser enbart den adressen trots att alla sidor ligger under www2.internetleverantorenxx.se/~3870932/handboll/.

Har du redan e-postadressen u722654x99844@mail1.telia.com kan du i stället använda t ex gurkburken@handboll.com som adress till den e-postlådan. När mail skickas till gurkburken@handboll.com hamnar de i din låda på telia.

Exemplen ovan bygger på att du bokar (eller redan har) domännamnet handboll.com, men det fungerar givetvis med vilket namn som helst som du bokar eller redan har. Det finns ingen gräns på hur många olika namn du bokar till samma utrymme eller till samma e-postadress.

Har du inget eget domännamn, bokar du det enkelt i samband med beställningen av din koppling.

Lite extrainfo för dig som vill veta mer innan du bestämmer dig.

Vår kopplingstjänst har mycket mer än bara en vanlig koppling:

  • Ett problem med vanliga kopplingstjänster är att hemsidan inte kommer upp bra på sökmotorerna. Det har vi löst så det skapas länkar på sökmotorerna och informationen indexeras ordentligt hos dem.
  • Beskrivningar vid sökmotorträffar är helt fel för vanliga kopplingar. Inte hos oss. Där kan du ange den själv.
  • Ett annat problem med andra kopplingstjänster är att man inte kan använda olika google-tjänster eftersom de kräver verifiering via metataggar, en fil eller dns-data. Även detta har vi löst
  • Google analytics för kopplingar? Går det? Jajamen, vi har löst även det.
  • Egen favicon? Inga problem. Vi har löst även detta.
  • Olika subdomäner till olika platser? Återigen, inga problem.
  • Undersidor då? De går väl inte att koppla undersidor? Jodå, även detta är löst.

Vi utvecklar denna kopplingstjänst kontinuerligt och tycker att vi idag har den absolut bästa kopplingstjänst som finns att få tag på. Dessutom sköter du allt direkt själv via ett enkelt gränssnitt. Du kan direkt se vad som händer och korrigera om du behöver.

Prova, du kommer att bli nöjd!

Beställ

Denna sida använder cookies för att vissa funktioner såsom inloggning, varukorg, etc ska fungera fullt ut.