Skip to main content

Koppling / Forwarder

icon koppling storKoppling, forwarder, vidarekoppling, skicka vidare, vidarebefordra hemsida, vidarebefordra mail, alias, emailkoppling, email forwarding, eftersändning, etc etc. Kärt barn har många namn och det har verkligen denna tjänst fått.

Det handlar dock primärt om att man vill att det skall komma upp en befintlig webbsida då man anger ett domännamn eller att man vill skicka e-post vidare till en annan e-postlåda.

  • Har du redan utrymme på en server någon annanstans? Kanske hos telia, passagen, glocalnet, tele2 eller hos annan internetleverantör.
  • Har du en blogg som du vill ha ett eget domännamn till, kanske hos blogger, wordpress, blogg.se, eller på annat håll?
  • Har du en hemsida, men vill koppla flera olika namn till den. Kanske till olika delar av hemsidan men du kan inte göra det via DNS?

För dig som som vill koppla ett eller flera namn till en hemsida/blogg någonstans har vi skapat denna tjänst. Du kan även vidareskicka e-postadresser till befintliga andra e-postadresser (även till gmail, hotmail etc).

Om du exempelvis har adressen www2.internetleverantorenxx.se/~3870932/handboll/index.htm kan du med denna tjänst ha domänen handboll.com kopplat till den adressen.
Besökaren anger bara www.handboll.com som adress och ser enbart den adressen trots att alla sidor ligger under www2.internetleverantorenxx.se/~3870932/handboll/.

Har du redan e-postadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. kan du i stället använda t ex Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. som adress till den e-postlådan. När mail skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. hamnar de i din låda på telia.

Exemplen ovan bygger på att du bokar (eller redan har) domännamnet handboll.com, men det fungerar givetvis med vilket namn som helst som du bokar eller redan har. Det finns ingen gräns på hur många olika namn du bokar till samma utrymme eller till samma e-postadress.

Har du inget eget domännamn, bokar du det enkelt i samband med beställningen av din koppling.

Beställ

Sök ledigt domännamn: