Skip to main content

Ett kvarts sekel

2017 firade vi 20 år på Internet som en av de få aktörer inom vårt område som funnits med så länge. Ytterligare 5 år har nu gått och vi har nu funnits med i ett kvarts sekel!
Det har varit väldigt lyckade år med fortsatt tillströmning av nya kunder, men framförallt med att våra befintliga kunder har fördjupat och utökat sina relationer med oss. Antalet kunder vi hjälper med hela deras närvaro på internet ökar ständigt. Vi kommer att fortsätta med vårt fokus på våra trogna kunder även under kommande år. Det är tack vare er som vi fortsatt är en av de mest framgångsrika leverantörerna i Skandinavien.

När vi startade vår domännamns- och webbhotellsverksamhet hösten 1997 hade vi som vision att ge våra kunder en bättre totalprodukt än våra konkurrenter.

Med andra ord, mer för pengarna.

Vi har fortsatt att ha detta som vårt mål, år efter år, och beviset på att det fungerar är att vi efter alla år fortfarande är en av de mest framgångsrika inom vårt segment i hela Skandinavien.

Kvalitet lönar sig. Våra kunder vill kunna få svar på sina frågor över telefon eller per e-post då de behöver svar. Våra kunder vill känna trygghet i att de servrar deras hemsidor och e-post ligger på är säkra och stabila. Våra kunder vill veta att de har att göra med en seriös leverantör som inte försvinner om några månader utan finns kvar även nästa år, och nästa, och nästa ...

Vi har under drygt 2 decennier levererat webbhotell och domännamnstjänster till ett stort antal kunder i Skandinavien. Våra kunder stannar kvar hos oss år efter år. Vi stannar kvar hos dem, år efter år.

Idag levererar vi inte bara webbhotell och domännamn utan allt som behövs för att skapa en framgångsrik närvaro på internet.

Sök ledigt domännamn: