Skip to main content

Allt i ett för dig som vill slippa alla bekymmer

allt i ettVill du helt kunna fokusera dig på att göra det du är bäst på?

Vill du lägga din tid på att utveckla din egen verksamhet i stället för att hålla på och kämpa med att bygga hemsida, få eposten i mobilen att fungera, uppgradera hemsidesprogram, anpassa till nya browsers, skaffa och uppgradera programvaror för ftp, epost, hemsida, bildhantering, ordbehandling, kalkyl, se till att komma högt upp på sökmotorerna, etc, etc?

Vill du kunna ringa eller maila någon som aldrig säger "Detta är inte mitt bord" utan som alltid hjälper till?

Då är vår "Allt i ett"-lösning någonting för dig.

Vi tar hand om allt du behöver för en effektiv och framgångsrik närvaro på Internet.

Vad ingår i detta paket? Lättaste svaret är att allt du behöver ingår. T ex:

  • Vi bygger din hemsida med en design och ett innehåll som passar just din verksamhet
  • Vi ser till att du kommer högt upp på sökresultaten i Google och andra sökmotorer
  • Vi ser till att hemsidan hela tiden är tekniskt och säkerhetsmässigt uppdaterad
  • Vi uppgraderar den så den fungerar med nya webbläsarversioner som hela tiden kommer
  • Vi hjälper dig att lägga in ny information på din hemsida (du kan givetvis även göra detta själv om du vill, via ett enkelt gränssnitt)
  • Vi ser till att din epost fungerar som den skall på dina olika datorer, mobiltelefoner, via internetcafé då du är på resa, etc
  • Vi hjälper dig hitta bästa möjliga program för epost, webbläsare, office-program etc och se till att de håller sig uppgraderade
  • Vi finns här för dig då frågor dyker upp om allt som har med din närvaro på Internet att göra

Under tiden vi gör allt detta, kan du fokusera dig på att utveckla dina egna affärer eller göra annat du tycker om att göra.

Har du redan hemsida och epost är det givetvis inga problem. Vi tar över ansvaret för dessa och löser de bekymmer du har med dem idag.

Vi har flera olika avtalsformer, beroende på hur du vill ha det. Antingen betalar du löpande för de timmar vi lägger ner eller så betalar du en fast avgift per månad, kvartal eller år som beror på omfattningen av dina behov. Vi har hållit på med detta sedan 1997 och vet att varje kund är unik och vi skräddarsyr därför varje "Allt i ett"-paket.

Kontakta oss per epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller per telefon 0485-662995 för mer information och prisuppgifter på just det du behöver.