Skip to main content

Skräddarsytt

skraddarsyttHar ni speciella önskemål och behöver en helt skräddarsydd lösning? Kanske integrering med andra system eller hämta/konvertera data från andra databaser?

Vi har lång erfarenhet av utvecklingsarbete och kan lösa de flesta situationer som uppstår. Ofta kan man bygga på en färdig bas av kod, men ibland måste man bygga allt från grunden.

Det spelar ingen roll om du behöver en hemsida som består av ett par enkla sidor eller om du behöver en avancerad databaslösning med tusentals sidor och integrering med olika system. Vi har skapat alla möjliga sorters hemsidor sedan vi startade 1997 och skapar även din utifrån dina önskemål.

Exempel på skräddarsydda lösningar vi skapat är hemsidor med integrerad styning och övervakning med PLC, konvertering av komplicerat hemsidespaket byggt primärt i PERL till PHP-postgreSQL, hemsida med automatisk inhämtning och parsning av data från ett antal olika källor, hemsidor med integration med ekonomisystem, Joomla-baserad hemsida med helt egna komponenter och plugins för integrering med andra databaser, etc. etc.

Tveka inte att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 0485-662995.

Förutom våra egna duktiga medarbetare har vi tillgång till ett stort antal duktiga designers, skribenter, fotografer, filmare och tekniska specialister som vi samarbetat länge med.