Skip to main content

Egen hemsida - bygg själv

Vill du bygga själv och bara behöver tillgång till verktygen?

pgmcmsHar du tid, lust och ork att själv bygga din hemsida ger vi dig de verktyg och de tekniska förutsättningar du behöver. Behöver du hjälp med vissa delar, är det bara att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig.

I våra webbhotellpaket ingår det mesta i teknikväg som du behöver för att bygga din egen hemsida.

Vill du använda ett Content Management System (CMS) som t.ex. Joomla, WordPress, Drupal, Typo3 eller liknande? Du kan antingen installera det själv eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. fixar vi det.

Vill du bygga en shop med Magento, Virtuemart, OpenCart, PrestaShop eller annan ehandel-applikation? Inga problem. Vi installerar den åt dig om du inte vill göra det själv.

Vill du bygga helt från grunden med en editor typ PHPStorm, Eclipse PDT, NetBeans, Sublime Text, Notepad++, etc går det givetvis bra.

Vill du använda mySQL/MariaDB eller postgreSQL databaser?

Passar inte de paket som vi visar här på hemsidan, ser till att du får ett paket som innehåller just de delar du behöver.

Läs mer om de olika paketen via denna länk, eller beställ direkt.

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring oss på 0485-66 29 95 om du har några frågor/önskemål, så skall vi ordna det.